Tandartsen combinatie

Stralen als een filmster: that million dollar smile!

Geplaatst op

Laat je niets wijs maken, een million dollar smile is voor iedereen mogelijk. In deze blog nemen we de verschillende behandelingen voor een smile realization met je door. We raden je altijd aan om je hierbij te laten helpen door een expert op het gebied van dentale behandelingen, zoals de tandarts. Dentist tandzorg Kralingen helpt je graag met raad en daad.

Een witte lach

Een stralende witte lach associëren we met jeudigheid. Nu kan het zijn dat door de jaren heen, waarin je hebt gerookt of gedronken van dranken met kleurstoffen, je tanden verkleurd zijn. Deze verkleuringen (geel of bruin) kunnen omgekeerd worden, alsof je de tijd een beetje terugdraait. De tandarts kan je tanden bleken met peroxide. Het is wel raadzaam om een niet te hoog peroxide gehalte te kiezen, want dan worden je tanden veel te wit, zodat de look niet stralend wit, maar verblindend wit wordt. En dat geeft niet bepaald een natuurlijke aanblik. Er zijn twee opties: thuis bleken of laten bleken bij de tandarts. Om alles veilig en goed te laten verlopen raden we je aan het bij de tandarts te laten doen. Een behandeling duurt ongeveer 1,5 uur en zorgt voor een mooi resultaat.

Nieuwe tanden

Voor een stralende glimlach heb je tanden nodig. Dus heb je nieuwe tanden nodig, of een paar? Dan zijn er opties om dit te realiseren, want de million dollar smile is voor iedereen bereikbaar. Een esthetische tandarts maakt voor jou graag een kunstgebit, een klikgebit of implantaten. De eerste is snel gemaakt en zo in de mond te doen. De andere twee vergen een poliklinische operatie, waarbij schroeven in de kaak gezet worden, het implantaat. Daarop kun je een kunsttand zetten of een klikgebit aan bevestigen. Op deze manier heb je de rij met tanden weer compleet.

Facings

Een behandeling apart zijn de facings. Dit zijn schildjes die voor je tanden geplaatst worden. Hiermee kun je zelfs scheve tanden corrigeren. Een hele uitkomst. Facings worden bij goede tandartsen gemaakt van porselein. Composiet wordt tegenwoordig steeds vaker geweerd, omdat het snel verkleurd en afbrokkelt.

Wat heb je aan een million dollar smile?

Het is fijn om te stralen, andere mensen waarderen dit ook. Zo hebben jullie allebei een positief gevoel. Even de voordelen op een rij:

  • Sneller een klik in een (zakelijk) gesprek
  • Meer zelfvertrouwen
  • Sexy look
  • Sneller een partner vinden
  • Serieuzer genomen worden

Conclusie

Vind jij het belangrijk om goed contact met mensen om je heen te hebben en dus sneller die positieve klik? Dan is een stralende glimlach als een filmster een aanrader!

Meer ontdekken?

Op onze site valt veel meer te ontdekken over mondgezondheid. Wilde je altijd al weten hoeveel calcium je gebit nodig heeft? Of hoe schadelijk chocolade nu eigenlijk voor je tanden is? Check it out!

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat de gezondheidstrends zijn in de dentale wereld. Blijf ons zeker volgen!

Contactgegevens

Via info @ tandartsencombinatie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden