Tandartsen combinatie

Welke cosmetische behandelingen kan ik bij de tandarts laten doen?

Geplaatst op

Na verloop van tijd wil je misschien wel een keer een esthetische behandeling voor je tanden. Omdat ze misschien verkleurd zijn. Het kan ook zijn dat ze niet recht staan. Wat je graag wilt is dat ze weer rechtgezet worden door de tandarts. In deze blog gaan we je vertellen wat er mogelijk is aan cosmetische behandelingen bij de tandarts. Lees snel verder om het te ontdekken. Wil je meer weten, dan kun je terecht bij Tandarts Capelle a/d ijssel.

Facings

Het is erg gemakkelijk om je tanden een nieuwe uitstraling te geven, ze weer mooi te laten staan, dit is te doen via speciale schildjes die de tandarts op maat kan maken voor jou. Ze worden op basis van de vorm van je tanden gemaakt. We noemen dit facings. Deze schildjes zijn gemaakt van composiet of porselein. Je kunt daar tussen zelf kiezen. Het is mogelijk om de vorm van een tand en ook de tint ervan te corrigeren in de gewenste houding en kleur.

Bleekbehandeling 

Je hoort er vaak over dat mensen hun tanden laten bleken. Dit is tegenwoordig een stuk gemakkelijker dan vroeger. Je kunt naar de tandarts gaan en deze kan het voor je doen, dit doet hij met peroxide en een speciale lamp. Je kunt ook de tanden thuis bleken, maar dit raden we je niet aan. Het kan ook fout gaan en dan is er niemand in de buurt die kan helpen. Bij de tandarts ben je verzekerd van professionele resultaten en zit je in een professionele context waar hulp geboden kan worden als dat nodig is.

Een beugel

Tegenwoordig zijn er beugels waarmee je op een onzichtbare wijze de tanden weer recht kunt krijgen. Dit is de zogenaamde onzichtbare beugel die achter de tanden geplaatst wordt. Zo kun je breeduit lachen zonder dat iemand de beugel ziet. Hoewel heel veel mensen totaal geen problemen hebben met een zichtbare beugel, maar dat terzijde.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat de gezondheidstrends zijn in de dentale wereld. Blijf ons zeker volgen!

Contactgegevens

Via info @ tandartsencombinatie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden