De praktijk is geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur.

050-3181381 tot 14.00 uur

Heresingel 30
9711 EV Groningen

De rekening

Iedere tandartsrekening in Nederland is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden.

Op de rekening staat elke prestatie omschreven en is voorzien van een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld.

Dit geldt voor iedere tandarts werkzaam in Nederland.

 

Vragen over uw rekening

Voor vragen over de rekening kunt u contact opnemen met ons, bij voorkeur per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Voor vragen over het tot stand komen van tarieven kunt u ook terecht de NMT in Nieuwegein.

Betalingswijze

Uitsluitend per Machtiging; u krijgt dan van ons de rekening mee of deze wordt u per mail toegestuurd.

Laat u vooral niet het verzekeringsgeld door de verzekeraar op onze rekening storten.

De meeste verzekeraars hebben slechts enkele dagen nodig om de penningen te betalen. Vergeet niet, u blijft verantwoordelijk voor de betaling van uw nota en eventuele incassokosten kunt u op niemand verhalen.

Indien u verhuist, geeft u dat schriftelijk aan ons door, bijvoorbeeld per e-mail. Mondelinge mutaties zijn niet rechtmatig.

* Met uitzondering van prothese werk, hiervoor geldt een afwijkende betalingsprocedure. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw Tandarts.

 

Betalingsregelingen

Door de administratief ingewikkelde structuur die bij ons bestaat doordat alle tandartsen zelfstandig werken en de administratie in opdracht van de tandartsen wordt uitgevoerd is het niet mogelijk via onze administratie een betalingsregeling te treffen. Verstandiger is het om pas de gewenste behandeling te starten zodra u zich dit kunt permitteren.

 

Betalingsvoorwaarden

Voor de betaling van de rekening hanteert Tandartsencombinatie Geertsema te Groningen betalingsvoorwaarden die bij ons in de praktijk te Groningen ter inzage liggen en die bij de rechtbank in Groningen zijn gedeponeerd.

Onder het kopje "Algemene Voorwaarden" op deze site vindt u de tekst die u ook kunt afdrukken. Kijkt u voor het eerste bezoek aan onze praktijk of voor de eerste behandeling even naar de tekst om misverstanden te voorkomen.

 

Nota