De praktijk is geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur.

050-3181381 tot 14.00 uur

Heresingel 30
9711 EV Groningen

Peter Geertsema

Peter Geertsema, tandarts te Groningen, is afgestudeerd in 1974 aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Hierna heeft hij een post-graduate cursus Parodontologie gevolgd aan de University of Washington in Seattle (USA). Vervolgens heeft hij in Groningen de praktijk van zijn vader voortgezet en is actief in diverse vakverenigingen en adviseur bij verschillende tandheelkundige industrieën hij heeft verschillende manifestaties georganiseerd. Op dit moment is hij nog steeds werkzaam in deze praktijk en heeft zich toegelegd op het optimaal digitaliseren van de praktijk en het creëren van porseleinen restauraties met behulp van CAD CAM systemen onder andere het CEREC en het Lava Systeem. Ook geeft hij als gecertificeerd trainer CEREC cursussen en adviseert als CEREC kenner diverse instanties. Vanaf 1996 was hij vice-voorzitter van de Dutch Society of Computerised Dentistry, vanaf 1999 secretaris van de International Society of Computerised Dentistry en sinds het voorjaar van 2001 heeft hij de voorzittershamer van de DACD overgenomen.

BIG: 29021054702

Juan M. Mártir
Juan M. Mártir, tandarts. Is afgestudeerd in 2012 aan de Alfonso X Universiteit te Madrid.

Hierna heeft hij een post-graduate cursus in orthodontie gevolgd aan het Integrated Dentistry Centrum te Lichtenvoorde in Gelderland.

Hij is in januari 2014 naar Nederland gekomen en heeft al bij diverse tandartspraktijken gewerkt. Sinds december 2014 is hij het team van Tandartsencombinatie Geertsema komen versterken. Eerst met een avond per week wat al snel is uitgebreid naar 3 dagen.

Juan is een absolute kindervriend en mede door zijn kunde en geduld boekt hij zeer goede resultaten bij kinderen.

Ondanks het feit dat wij nog geen orthodontie beoefenen in onze praktijk heeft Juan erg veel kennis op dit gebied en is hij altijd bereid u daarin een kwalitatief en gedegen advies te geven.

Mede omdat Juan Spaans, Engels en Nederlands talig is kiezen veel buitenlandse patiënten voor Juan.

BIG: 49917548202