Tandartsen combinatie

Manieren om er jonger uit te zien

Geplaatst op

Hoe ouder we worden, hoe jonger we eruit willen zien. Het is niet altijd even gemakkelijk om een jong uiterlijk te behouden en daarom moeten we ooit een behandeling laten uitvoeren. In deze tekst lees je over de effecten van goede tandverzorging en over de voordelen van een TCA peeling. Lees dus gauw verder! 

Goede tandverzorging 

Wist je dat mooie tanden ontzettend veel doen voor je uiterlijk? Wanneer jij een mooie lach hebt, zul je er jonger uit zien. Ga dus regelmatig naar de tandarts! De tandarts zal je tanden altijd met de beste zorg behandelen. Hierdoor ga je ontstekingen tegen en worden je tanden in de beste conditie gehouden. Ook is het te adviseren om eens een bleekbehandeling te laten doen. Witte tanden zijn namelijk veel mooier dan verouderde gele tanden en laten je er jonger en frisser uitzien! 

TCA peeling 

Om ons meer te focussen op de huid, is een TCA peeling aan te raden. Een TCA peeling is een behandeling die je huid versneld laat afschilferen door het gebruik van een zuur. Hierdoor verdwijnen oneffenheden zoals rimpels, lijnen, pigmentvlekken en zelfs acné. Maar hoe werkt een TCA peeling nu concreet? Nou, elke behandeling duurt ongeveer 20 minuten en kan uitlopen tot 45 minuten. Vervolgens is het de bedoeling dat je elke 2 a 4 weken terug komt. Deze manier van behandelen zorgt ervoor dat het resultaat het beste wordt. De huid kan na de peeling branderig, warm en trekkend aanvoelen. Er ontstaan ook schilfers op je huid. Dit is normaal. Het is juist een goed teken! De oude huid schilfert na de loop van tijd af en daar komt een nieuwe huid voor in de plaats. Op die manier zie je er dus een stuk jonger en frisser uit! 

Het is aan te raden om elke dag zonnebrandcrème met een hoge factor aan te brengen op de huid en de zonnebank even te laten voor wat het is. Na de peeling is het namelijk belangrijk dat je zo min mogelijk in contact komt met deze stralingen, omdat je huid in het begin nog erg kwetsbaar kan zijn.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat de gezondheidstrends zijn in de dentale wereld. Blijf ons zeker volgen!

Contactgegevens

Via info @ tandartsencombinatie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden