De praktijk is geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur.

050-3181381 tot 14.00 uur

Heresingel 30
9711 EV Groningen

Heeft u vragen, klachten of andere reacties?

Indien u onze praktijk reeds heeft bezocht zouden we graag van uw ervaring(en) op de hoogte worden gehouden. Positieve ervaringen zijn voor ons een stimulans om ons product nog meer te verbeteren, maar ook van de voor u negatieve ervaringen kunnen wij leren. 

Mocht het een keer voorkomen, wat wij natuurlijk niet hopen, dat u vindt dat wij u onjuist of onzorgvuldig informeerden of behandelden? Doe dan uw mond open!

Vraag ons om een verhelderend gesprek. Uw tandarts kan dan nog eens uitleggen waarom hij of zij iets op een bepaalde manier deed. U kunt dan gezamenlijk zoeken naar een oplossing. Richt bij voorkeur uw klacht per e-mail aan onze organisatie-manager, Arjan van den Burgh, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hij zal uw klacht in behandeling nemen en neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatiepunt en klachtenregeling

Komt u er samen niet uit, dan kunt u telefonisch advies inwinnen bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP). Het TIP is opgericht door onze beroepsorganisatie, de Nedelandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde (NMT) gevestigd in Nieuwegein.

Levert ook dit geen bevredigende oplossing, dan kunt u gebruik maken van de NMT-klachtenregeling waarbij wij zijn aangesloten. Daarbij zijn twee mogelijkheden, namelijk bemiddeling en formele klachtbehandeling, resulterend in een uitspraak.

 

Tandheelkundige forum: Tandarts.nl

Wat is er leuker dan uw ervaring met de tandarts te delen met andere lotgenoten!?

Via onderstaande link kunt u inloggen of registreren op het grootste tandheelkundige forum in Nederland "Tandarts.nl".

Klik hier om naar het forum van Tandarts.nl te gaan komen.