De praktijk is geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur.

050-3181381 tot 14.00 uur

Heresingel 30
9711 EV Groningen

 

voor behandeling na behandeling

Lipcorrectie met behulp van fillers

Lipcorrectie met behulp van fillers is een behandeling die heel goed in de tandartsstoel kan plaatsvinden. De tandarts kent de anatomie van de onderliggende weefsels, en heeft oog voor het uiterlijk van de mond in zijn geheel: de vorm van de tanden én de lippen.

In onze praktijk maken we gebruik van het oudste en meest toegepaste product namelijk 'Restylane®'.

Restylane® verbetert al meer dan 10 jaar succesvol het uiterlijk van mensen op een natuurlijke en veilige manier. Er zijn al meer dan 10 miljoen behandelingen uitgevoerd over de hele wereld.

WAT IS RESTYLANE?
Restylane® is een productlijn voor gezichtsbehandelingen, speciaal ontwikkeld om ongewenste rimpels te verminderen, de gezichtscontour te verfraaien, volume te creëren en de huid te verjongen. Restylane is een gel op basis van hyaluronzuur, dat van nature in het lichaam voorkomt. De gel wordt net onder de huid geïnjecteerd en herstelt het volume en definieert de gelaatstrekken.

Uitgebreide klinische documentatie onderschrijft de veiligheid en doeltreffendheid van Restylane. Dit product is keuze nummer 1 van esthetische artsen over de hele wereld. De resultaten zijn direct zichtbaar en hebben een lange levensduur, maar zijn niet permanent. U heeft zo de vrijheid om te kiezen of u het resultaat wilt handhaven.

PLUSPUNTEN VAN RESTYLANE
Restylane® heeft veel positieve eigenschappen die voortkomen uit meer dan 10 jaar ervaring en ruim 10 miljoen behandelingen. Deze voordelen kunnen samengevat worden in drie woorden: veilig, natuurlijk en doeltreffend.

VEILIG
Restylane is de meest bestudeerde en gedocumenteerde huidfiller ter wereld waarvan de veiligheid en doeltreffendheid ondersteund wordt door uitgebreid onderzoek. Het is ook de eerste huidfiller met hyaluronzuur (HZ) die voldoet aan de eisen van de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) op het gebied van veiligheid en doeltreffendheid. Aangezien Restylane gebaseerd is op natuurlijk, niet-dierlijk hyaluronzuur is het risico op een allergische reactie minimaal.

NATUURLIJK
Restylane® levert natuurlijk ogende resultaten op. Er worden geen schadelijke stoffen gebruikt die de zenuwen in uw gezicht aantasten: u blijft controle houden over uw uiterlijk. Restylane komt nauw overeen met het hyaluronzuur dat van nature in uw lichaam voorkomt, is niet-permanent en kan worden afgebroken door uw lichaam.

DOELTREFFEND
Een behandeling met Restylane is een makkelijke manier om de controle over uw uiterlijk te behouden. Het resultaat van een behandeling is direct zichtbaar en kan ongeveer negen maanden tot een jaar aanhouden. Het is een snelle procedure waarbij u niet onder het mes moet, met weinig ongemak en een korte hersteltijd. U kunt zo weer door met uw dagelijkse bezigheden. Uit vergelijkende studies blijkt dat Restylane beter werkt dan andere producten.

WAT HEEFT RESTYLANE U TE BIEDEN?
De productlijn van Restylane® bestaat uit producten op maat om uw uiterlijk te verbeteren. Of u nu wilt dat uw huid verjongd wordt, dat uw rimpels gladgestreken worden, dat uw gezichtscontouren verstevigd worden of dat uw lippen er mooier uitzien... Restylane heeft het juiste product voor u! In onze praktijk houden we ons alleen bezig de dikgedrukte mogelijkheden.

Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Wenkbrauw
Kraaienpootjes
Vermoeide ogen
Neus
Opvulling van de wangen
Neus-lippenplooi
Bovenliplijntjes

Liplijntjes
Lachrimpels
Marionetlijnen
Lipvergroting

Opvulling van de kin
Huidverjonging
Gezicht
Hals
Decolleté

 

 

 

 

 

 

voor behandeling na behandeling

RESTYLANE WERKT
Soms geven rimpels uw gezicht geen karakter maar hebben ze een nadelige invloed op uw leven. Met de hulp van Restylane® is uw uiterlijk snel verbeterd met langdurig resultaat.

Naast Restylane bestaat er ook Restylane Touch™ en Restylane Perlane™. Wat uw wensen ook zijn, van het gladstrijken van kraaienpootjes en bovenliplijntjes tot het corrigeren van de neus-lippenplooi en fronsrimpels, er is een oplossing op maat voor het beste resultaat.

Lipvergroting
De lippen vallen het eerste op en zijn het aandachtspunt in het gezicht. Restylane Lipp™ is speciaal ontwikkeld voor lipvergroting, voor accentuering van de liplijn of voor een meer uitgesproken welving van de bovenlip, met een natuurlijk resultaat.

Vormgeving van de gezichtscontouren en volumevergroting
Herstel het verloren volume met een natuurlijk resultaat als gevolg. Restylane SubQ™ creëert een subtiel volume en geeft wangen en kin vorm en accent voor een jeugdig uiterlijk.

Huidverjonging
Bij het ouder worden, verandert de kwaliteit van de huid. Blootstelling aan de zon en andere factoren in ons leven, zorgen ervoor dat een gevoelige huid er ruw en droog uitziet. Restylane Vital™ herstelt het vochtgehalte en verbetert de huidelasticiteit en de teint met een fris en natuurlijk uiterlijk als resultaat. Het is wetenschappelijk aangetoond dat Restylane Vital de tekenen van huidveroudering vermindert. Restylane Vital kan gebruikt worden voor de verjonging van het gezicht, de hals, het decolleté en de handen.


CONSULT
Elke behandeling met Restylane® is uniek en iedereen heeft een eigen idee van wat schoonheid is. Tijdens een consult met een gecertificeerde Restylane-(tandarts)arts kunt u bepalen welke behandeling het beste bij u past.

Om te komen tot het beste resultaat zijn Restylane-artsen speciaal getraind om veilige behandelingen uit te voeren die voldoen aan uw specifieke wensen en uw idee van schoonheid. Wij zijn er trots op dat wereldwijd al meer dan 10 miljoen behandelingen met succes zijn uitgevoerd.


VRAAG NAAR RESTYLANE
Uw veiligheid is de hoogste prioriteit. Dit is terug te zien in de keuze van ruwe materialen en componenten. Restylane®-producten zijn het resultaat van jarenlang gedocumenteerd onderzoek en jarenlange ervaring. De vervaardiging van deze producten voldoet aan de hoogste standaarden, er wordt veel zorg aan besteed en er is een kwaliteitsproject van begin tot eind.

Q-MED EN NASHA-TECHNOLOGIE
Restylane wordt vervaardigd met behulp van de gepatenteerde NASHA™-technologie van Q-Med. Deze technologie stabiliseert hyaluronzuur van niet-dierlijke oorsprong en transformeert het zuur tot een gel die sterk lijkt op het lichaamseigen hyaluronzuur. Q-Med is een succesvol bedrijf op het gebied van biotechnologie dat in 1996 is opgericht door Bengt Ågerup in Uppsala, Zweden. Vandaag de dag worden de behandelingen in meer dan 70 landen uitgevoerd.


RESULTATEN VAN BEHANDELING MET RESTYLANE®
Ga voor meer behandelresultaten en vragen en antwoorden naar: http://www.restylane.com/