De praktijk is geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur.

050-3181381 tot 14.00 uur

Heresingel 30
9711 EV Groningen


Heeft u (wel eens) angst voor de tandarts? Dan u bent niet de enige!

Bang voor tandarts80% van de Nederlanders is wel eens bang voor de tandarts. 

Niet voor niets bestaan er veel soort benamingen voor, zoals tandartsangst, tandartsvrees, tandartsfobie, dentofobie of odontofobie. De meeste mensen gaan desondanks elk (half)jaar op controle, maar er is een groep van naar schatting tussen de 500.000 en 800.000 mensen in Nederland die extreem bang is voor de tandarts. Het zijn jongeren en ouderen, in elke sociale klasse en zowel laag- als hoogopgeleiden*.

Uiteraard maken deze cijfers niet dat uw angst ineens verminderd, maar uw angst mag er dus zijn. Wij begrijpen dat maar al te goed. Daarom hebben we een angsttandarts oftewel narcosetandarts die gespecialiseerd om uw angst voor de tandarts te begeleiden.

 

Wij zijn gespecialiseerd om u te begeleiden en verder te helpen!

AngstbehandelingMisschien heeft een nare ervaringen opgedaan in het verleden, bent u bang voor het onbekende of vertellen anderen u de engste verhalen. Welke reden u ook heeft, onze tandartsen hebben zijn gespecialiseerd in het behandelen van angst patiënten (angst, naald- en pijnfobie) en zijn er voor u, om u te begeleiden en een gerustgesteld gevoel mee te geven voor de toekomst.

Onze behandelkamers zijn ruim, comfortabel en kleurrijk ingericht wat bijdraagt tot een prettig verblijf zowel voor onze patiënten als voor onze teamleden.

De kracht van onze praktijk is het toepassen van de allerbeste materialen en de modernste technieken, met hoog opgeleide medewerkers, die elk hun kennis en kunde hebben. Op deze manier kunnen wij u geruststellen en u de beste kwaliteit garanderen.

Met onze ervaring zijn we zelfs te vinden in Dubai, een van de meest dynamische en moderne steden in de wereld. Hier zijn we gevestigd in een ultramoderne kliniek voorzien van de uiterst geavanceerde apparatuur.

 

*Bron: wiki